Els 5 factors determinants per confiar en un gestor d’inversions

Medpatrimonia

30 gen. 2024

Quan una persona o família decideix confiar en una entitat per gestionar les seves inversions li està confiant els seus estalvis i, per tant, una responsabilitat en la gestió del seu patrimoni.

 

Factors determinants per confiar en un gestor d’inversions

 

1. Coneixement del mercat i assessorament especialitzat

Un gestor d’inversions ha de ser un expert financer, ha d’estar altament qualificat i tenir un profund coneixement del mercat i de les tendències econòmiques, que li permet oferir l’assessorament necessari perquè els clients puguin prendre les decisions estratègiques més adequades. 

En la gestió de patrimonis, un dels aspectes importants és la gestió de riscos, que va més enllà del perfil de risc de l’inversor, i que implica identificar i mitigar riscos específics relacionats amb la cartera, la volatilitat del mercat i altres factors externs.

 

2. Àmplia gamma de productes  i accés a oportunitats exclusives

Un ventall de productes ampli permet una diversificació de la cartera major, el que ajuda a mitigar riscos i optimitzar rendiments. 

 

3. Estratègies personalitzades

Cada client te les seves característiques i perfil i, per tant, necessita unes solucions diferents. El gestor d’inversions ha de donar resposta a les necessitats específiques d'inversió de cada client per tal d’oferir una òptima gestió del patrimoni.

Mantenir una relació propera amb el client i una revisió periòdica de la cartera permet ajustar les estratègies d’inversió de manera ràpida i eficient en resposta a canvis en la situació del mercat o en els objectius de l’inversor.

 

4. Compliment normatiu i seguretat: 

Un gestor d’inversions manté segura la custòdia d'actius i la gestió adequada de transaccions financeres i ha de garantir que les activitats de gestió de patrimoni es duen a terme d’acord amb les normatives i estàndards ètics del sector financer.

 

5. Gestió Integral de Patrimoni: 

A més de la gestió d'inversions, dona accés a serveis integrals de gestió patrimonial, que poden incloure planificació fiscal, gestió de successions i altres serveis personalitzats segons les necessitats del client.

 

Com et podem ajudar des de Medpatrimonia

 

A Medpatrimonia posem a la teva disposició el nostre equip d'assessors per analitzar el teu perfil i oferir-te la solució òptima a la gestió del teu patrimoni.Com a Agent Financer d'Andbank España dona accés a una àmplia gamma de productes financers i oportunitats d’inversió: més de 6.000 fons d'inversió de 200 gestores internacionals i més de 100 plans de pensions de 17 gestores diferents.

Si estàs interessat a obtenir més informació sense compromís, envia el següent formulari de contacte i un assessor especialitzat contactarà amb tu.

 

Medipatrimonia Invest, SL (*) ("Medpatrimonia"), como Agente Financiero de Andbank España Banca Privada SAU (**), interviene en la comercialización y asesoramiento de sus productos y Servicios financieros.

(*) Medipatrimonia Invest S.L. B64963978. Registro Mercantil de Barcelona, volumen 40.955, folio 16, hoja B-373.894, inscripción 1ª. (**) Andbank España Banca Privada, S.A.U.—CIF A-58.891.672 – Domicilio social: Paseo de la Castellana, 55, 3ª, 28046-Madrid.—Código Entidad Bancaria BdE, 0200.—Datos registrales: Reg. Mercantil Madrid, Hoja M-770821, Tomo 43696, Folio 196.