Accés a la Multijurisdicció

Possibilitat de tenir les posicions custodiades en altres jurisdiccions d'Europa i Amèrica Llatina en les que Grup Andbank compta amb presència.

Això permet adaptar les preferències dels clients en els termes de la persona jurídica i complexitat de l'estructura patrimonial Societat Anònima, Fundació, Trust, SICAVs, Unit Linked, etc.

Informa-te'n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat del Grup Med

Renda fixa o variable. On invertir en temps d’incògnita?

Renda fixa o variable. On invertir en temps d’incògnita?

22 nov. 2023

A l’hora d’invertir, una de les primeres decisions que es prenen és escollir entre destinar el patrimoni a la renda fixa o a la renda variable. Ambdues són tipologies d’inversions que compten amb les seves característiques pròpies i, per aquesta mateixa raó, estan destinades a diferents perfils d’inversor. T’expliquem quines són les principals diferències entre renda fixa i renda variable i quina

Continuar llegint...
HISENDA RETORNAT RENDA 2

Hisenda encara no t’ha retornat la renda?

Mediconsulting- 23 nov. 2023

Una situació habitual que pots viure com a contribuent: vas fer la declaració de la renda, vas obtenir un resultat negatiu, és a dir, que et va sortir a tornar, i la vas presentar en el termini corresponent. I, no obstant, a hores d'ara, Hisenda encara no t'ha pagat. És un error? T'has de preocupar? Hi ha alguna gestió pendent? La resposta és molt senzilla i t'ho expliquem en aquest article.

Continuar llegint...
Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse

Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse

Medicorasse- 22 nov. 2023

Contractar una assegurança de salut per complementar els serveis de la sanitat pública és una tasca que pot portar associada la gestió afegida de comparar les tarifes i cobertures que ofereixen les diverses companyies per trobar la que s’adapta a les teves necessitats. Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse i estalviaràs temps i gestions.

Continuar llegint...