Accés a la Multijurisdicció

Possibilitat de tenir les posicions custodiades en altres jurisdiccions d'Europa i Amèrica Llatina en les que Grup Andbank compta amb presència.

Això permet adaptar les preferències dels clients en els termes de la persona jurídica i complexitat de l'estructura patrimonial Societat Anònima, Fundació, Trust, SICAVs, Unit Linked, etc.

Informa-te'n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat del Grup Med

Els avantatges de la tributació en els fons d

Els avantatges de la tributació en els fons d'inversió

24 maig 2023

Quan una persona decideix invertir els estalvis té com a objectiu generar un rendiment i una de les qüestions que més li preocupa és la fiscalitat a la que s'enfronta. Des de Medpatrimonia t'expliquem quin tipus de tributació tenen els fons d'inversió en els diferents escenaris possibles.

Continuar llegint...
Assegurança de persona clau: has pensat mai què passaria amb la teva empresa si arribessis a faltar?

Assegurança de persona clau: has pensat mai què passaria amb la teva empresa si arribessis a faltar?

Medicorasse- 9 juny 2023

Hi ha empreses en què l'absència per mort o invalidesa de certes persones (personal clau) causaria un impacte financer, comercial o laboral en el negoci que podria posar en risc la continuïtat de l'empresa. Per tal de cobrir les conseqüències, et presentem les assegurances de persones clau.

Continuar llegint...
Obligacions2

Principals obligacions d'una Societat Mercantil

Mediconsulting- 25 maig 2023

Les Societats Mercantils han de complir amb unes certes obligacions (administratives, tributàries, comptables, fiscals…). És per això que des de Mediconsulting volem oferir una visió general de quines són les principals obligacions d’aquestes entitats, entre les que es troben les Societats Professionals de l’àmbit mèdic-sanitari.

Continuar llegint...