Gestió discrecional de carteres

El servei de més valor afegit de MedPatrimonia és el contracte de gestió discrecional de carteres d’Andbank, el qual posa a disposició dels clients un equip expert a qui se li deleguen les decisions d’inversió de forma dinàmica.

El client té accés a una selecció de fons d’inversió amb el millor rendiment –per cada nivell de risc– d’àmbit mundial (arquitectura oberta).
Amb aquest servei s'inverteixen les posicions del client atenent al seu perfil de risc, d'acord amb les seves necessitats, i amb l'agilitat que requereixen els moviments dels mercats financers, anticipant els moviments alcistes i protegint-lo de les caigudes de rendibilitat.

Es realitza un seguiment continu de les posicions del client, tenint en compte els canvis que es produeixen en el entorn i la seva situació personal, donant una resposta ràpida i dinàmica.

El procés d'inversió consta de 5 fases:

  • Estudi del perfil i necessitats del client.
  • Definició dels objectius d'inversió.
  • Elaboració de l'estratègia d'inversió.
  • Execució i implantació.
  • Seguiment i control dels resultats.

Informa-te'n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat del Grup Med

Els 5 factors determinants per confiar en un gestor d’inversions

Els 5 factors determinants per confiar en un gestor d’inversions

30 gen. 2024

La gestió patrimonial i d’inversions és l’estratègia que analitza i optimitza els béns patrimonials d’una persona, família o societat i procura obtenir-ne un benefici. Per aconseguir aquest objectiu, calen certes qualitats que determinaran l’èxit d’aquesta gestió i que poden variar entre diversos gestors. Et presentem els cinc factors determinants per confiar en un gestor d’inversions

Continuar llegint...
Setmana Santa – Mediviatges

Aprofita la Setmana Santa per fer una escapada molt floral!

Mediviatges- 20 febr. 2024

La Setmana Santa és una de les dates preferides per fer la primera escapada de l’any, després d’un primer tram del calendari que acumula moltes setmanes laborables. Enguany, la seva ubicació a principis d’abril suposa un avantatge ideal per deixar enrere el llarg i fred hivern i poder gaudir de destinacions on l’arribada de la primavera provoca un esclat de vida i color.

Continuar llegint...
Cinc consells abans de començar a invertir

Cinc consells abans de començar a invertir

Med1- 16 febr. 2024

Si tens l’objectiu de treure un millor rendiment als teus estalvis, invertir en productes financers és una de les eines més recomanables que tens al teu abast per augmentar el teu patrimoni personal. Ara bé, per evitar ensurts i decidir les inversions més adequades al teu perfil, és important que tinguis en compte unes normes bàsiques. Et donem cinc senzills consells que et seran de molta ajuda ab

Continuar llegint...