Actualitat Medpatrimonia

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

estratègia d

L’estratègia d’inversió orientada a valor: un altre cas d’èxit

22 set. 2023

Com tota inversió, l'objectiu és obtenir una rendibilitat i, per això, hi ha diverses estratègies. En el cas de la inversió en valor (value investing), es fonamenta a invertir en actius de qualitat comprats a un preu per sota del valor real. T'expliquem com MyInvestor Value ha aconseguit batre els índexs de referència.

Continuar llegint...
Merchfondo, l’exemple de fons de gestió activa que bat rècords

Merchfondo, l’exemple de fons de gestió activa que bat rècords

21 jul. 2023

Un dels criteris a l'hora de triar un fons d'inversió ha de ser la solidesa dels seus resultats a llarg termini. T’expliquem com Merchfondo, en la seva aposta per la gestió activa al llarg del temps i la seva orientació a la generació de retorns, ha aconseguit uns resultats envejables des de fa 36 anys.

Continuar llegint...
conceptes d

Principals conceptes d'inversió que has de conèixer

26 juny 2023

Invertir adequadament els teus estalvis et permetrà obtenir un rendiment d'ells. No obstant això, abans d'invertir has de comprendre alguns conceptes bàsics.

Continuar llegint...
Els avantatges de la tributació en els fons d

Els avantatges de la tributació en els fons d'inversió

24 maig 2023

Quan una persona decideix invertir els estalvis té com a objectiu generar un rendiment i una de les qüestions que més li preocupa és la fiscalitat a la que s'enfronta. Des de Medpatrimonia t'expliquem quin tipus de tributació tenen els fons d'inversió en els diferents escenaris possibles.

Continuar llegint...
Quins són els principals tipus de fons d

Quins són els principals tipus de fons d'inversió

25 abr. 2023

A l’hora d’invertir, un dels instruments més utilitzats són els fons d’inversió, atès que ofereixen un gran ventall de possibilitats per treure rendiment als estalvis: segons el perfil de risc, en funció de l'estructura del fons o del sector en el que inverteix. A continuació t’expliquem els diferents tipus de fons segons l’estructura d’inversió.

Continuar llegint...
La gestió de patrimoni: què és i per què és tan important

La gestió de patrimoni: què és i per què és tan important

28 març 2023

La gestió patrimonial consisteix en l'anàlisi o estudi profund de la situació en la qual es troba el patrimoni personal o empresarial. També consisteix en l'execució de diverses tasques per a millorar o optimitzar aquest patrimoni, amb la finalitat d'aconseguir les fites financeres proposades.

Continuar llegint...