Actualitat

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Neix un model d

Neix un model d'inversió revolucionari: ESG

5 febr. 2019

ESG és el primer model d'inversió que busca un rendiment no només financer sinó també social, ja que inclou factors mediambientals, socials i de govern corporatiu en la presa de decisions d'inversió. Medpatrimonia, de la mà d'Andbank Espanya, t'apropa a aquest model revolucionari. Coneix les seves possibilitats aquí.

Continuar llegint...
Quins són els principals tipus de fons d

Quins són els principals tipus de fons d'inversió

21 gen. 2019

Un fons d'inversió és una institució d’inversió col·lectiva (IIC) formada pel patrimoni de molts inversors particulars, en què les decisions d'inversió les pren una entitat gestora, que s'encarrega de la representació i l'administració del fons d'inversió, ja que aquest no té personalitat jurídica.

Continuar llegint...
capital money virtual banking

Perspectives de l'economia i dels mercats financers al 2019

14 des. 2018

El passat 10 de desembre, MEdpatrimonia va organitzar una conferència en la que Àlex Fusté, chief Economist del Grup Andbank, va exposar la seva visió sobre els mercats financers i les seves previsions de cara al 2019. Fusté va fer una explicació dels diferents factors que afecten l'evolució dels ín

Continuar llegint...
Què significa arquitectura oberta en fons d

Què significa arquitectura oberta en fons d'inversió?

3 des. 2018

S'entén per arquitectura oberta l'estructura per la qual una entitat financera ofereix als seus clients una important gamma de productes i serveis d'inversió, tant propis com a aliens, del mercat nacional i de l'internacional, sense que es doni a priori preferència d'uns enfront d'uns altres.

Continuar llegint...
Coneix les perspectives de l

Coneix les perspectives de l'economia i dels mercats financers per al 2019 amb Alex Fusté

23 oct. 2018

La conferència organitzada per Medpatrimonia tindrà lloc a la sala d'actes del Col·legi de Metges de Barcelona a les 19 h el pròxim dilluns 10 de desembre.

Continuar llegint...
gestió_best

Descobreix “Gestió Best”, una filosofia innovadora d’inversió

17 set. 2018

L’objectiu de les inversions és aconseguir rendibilitats òptimes i, per aconseguir-ho, hem de seguir una estratègia i tenir informació per prendre decisions d'inversió contínuament.

Continuar llegint...