Actualitat

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

capital money virtual banking

Perspectives de l'economia i dels mercats financers al 2019

14 des. 2018

El passat 10 de desembre, MEdpatrimonia va organitzar una conferència en la que Àlex Fusté, chief Economist del Grup Andbank, va exposar la seva visió sobre els mercats financers i les seves previsions de cara al 2019. Fusté va fer una explicació dels diferents factors que afecten l'evolució dels ín

Continuar llegint...
Què significa arquitectura oberta en fons d

Què significa arquitectura oberta en fons d'inversió?

3 des. 2018

S'entén per arquitectura oberta l'estructura per la qual una entitat financera ofereix als seus clients una important gamma de productes i serveis d'inversió, tant propis com a aliens, del mercat nacional i de l'internacional, sense que es doni a priori preferència d'uns enfront d'uns altres.

Continuar llegint...
Coneix les perspectives de l

Coneix les perspectives de l'economia i dels mercats financers per al 2019 amb Alex Fusté

23 oct. 2018

La conferència organitzada per Medpatrimonia tindrà lloc a la sala d'actes del Col·legi de Metges de Barcelona a les 19 h el pròxim dilluns 10 de desembre.

Continuar llegint...
gestió_best

Descobreix “Gestió Best”, una filosofia innovadora d’inversió

17 set. 2018

L’objectiu de les inversions és aconseguir rendibilitats òptimes i, per aconseguir-ho, hem de seguir una estratègia i tenir informació per prendre decisions d'inversió contínuament.

Continuar llegint...
fons Gestió Value

El model de gestió d’inversió “value”: què és i per què és una bona opció?

17 jul. 2018

El model de gestió value basa la seva estratègia en invertir en companyies que, per circumstàncies, estan infravalorades pel mercat i que, per tant, tenen un ampli marge de revalorització. Medpatrimonia comercialitza el fons Gestió Value d’Andbank. Descobreix els seus avantatges.

Continuar llegint...
Alex Fuste

Previsions econòmiques per a 2018. On hem d'invertir?

17 jul. 2018

El passat 11 de desembre, Medpatrimonia va organitzar una conferència a sala d'actes del CoMB on Àlex Fusté ens va parlar sobre les previsions econòmiques i dels mercats financers per al 2018 i a on hi van assistir més de 150 persones. Llegeix què ens va comentar.

Continuar llegint...