Actualitat Medpatrimonia

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Gestió Value completa el ventall de solucions d

Gestió Value completa el ventall de solucions d'inversió innovadores i pioneres

21 maig 2021

Gestió Value FI és el fons amb enfocament “valor” que compta amb l'experiència dels gestors de referència en aquest estil d'inversió: azValor, Bestinver, Cobas, Magallanes i Berkshire Hathaway. Un reconegut equip gestor integrat en un mateix fons. T’ho expliquem.

Continuar llegint...
MERCHFONDO, l

Merchfondo, l'èxit de la gestió activa en el llarg termini

23 abr. 2021

Merchfondo és un fons d’inversió amb una vocació de renda variable global i un horitzó d'inversió de llarg termini que ha demostrat una gran consistència: més d’un 10 % de rendibilitat anualitzada a 3, 5 i 10 anys. Com ho aconsegueix? T’ho expliquem.

Continuar llegint...
Un fons d

Un fons d'inversió sostenible, rentable i que ajuda en la recerca contra el càncer

23 març 2021

Medpatrimonia, a través de Andbank España, comercialitza el Fons de Sigma Global Sustainable Impact (GSI), un fons multiactius de renda variable que persegueix generar un impacte positiu, directe i social, en destinar part de la comissió de gestió a finançar projectes de recerca contra el càncer.

Continuar llegint...
Gestió Best, una filosofia innovadora d’inversió

Gestió Best, una filosofia innovadora d’inversió

22 febr. 2021

Gestió Best és un servei que et permet triar l’estil de gestió i l’estratègia de les gestores més importants del món per a aconseguir la millor rendibilitat en un escenari de volatilitat controlada i limitada al 10%. Coneix els seus avantatges.

Continuar llegint...
invertir

Per què avui és un bon dia per invertir

1 des. 2020

En un joc amb esperança positiva com és invertir, com més temps estiguem invertint, majors seran les probabilitats d’acabar en positiu, i major serà la rendibilitat obtinguda. Però, quan és el millor moment per a començar a invertir? T’ho expliquem.

Continuar llegint...
Inversió sostenible

Inversió sostenible: fons SIGMA Global Sustainable Impact (GSI)

19 oct. 2020

L'estratègia del nou fons es basa en el fet que les inversions amb enfocament ESG permeten, d'una banda, gestionar millor el risc de la cartera, i, per l'altra, generar rendibilitats sostenibles en el llarg termini.

Continuar llegint...