Assessorament fiscal i legal

Medpatrimonia, com a societat fruit de l'acord entre el Grup Med i Grup Andbank, compta amb el suport d'aquestes entitats per proporcionar als seus clients un servei òptim d'assessorament fiscal i legal pel que fa als diferents aspectes que afecten al patrimoni:

  • Aspectes sobre societats.
  • Aspectes sobre successions.
  • Qualsevol altre qüestió de caràcter civil, mercantil o laboral.

Informa-te'n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat del Grup Med

La importància de l’‘asset allocation’ a les inversions

La importància de l’‘asset allocation’ a les inversions

19 març 2024

Quan et planteges invertir, un dels exercicis més importants és l'asset allocation, és a dir, com distribuïm els actius per poder aconseguir els objectius financers. A continuació us expliquem alguns dels aspectes més importants a tenir en compte a l'hora de distribuir els actius.

Continuar llegint...
Dates Campanya Renda 2022

Dates clau per la Campanya Renda 2023

Mediconsulting- 9 abr. 2024

La campanya de la renda 2023 ha començat i finalitzarà l'1 de juliol, termini suficient perquè tots els contribuents presentin la seva declaració a temps. Cal tenir en compte que, depenent del mitjà de presentació que es triï (per internet, telèfon o presencial), els terminis no són els mateixos.

Continuar llegint...
Complement de pensionistes per reduir la bretxa de gènere

Complement de pensionistes per reduir la bretxa de gènere

Mediconsulting- 2 abr. 2024

El complement de pensionistes per reduir la bretxa de gènere és una ajuda que busca compensar les diferències que hi ha entre dones i homes a les pensions de jubilació. Una sentència del Tribunal Suprem del novembre del 2023 va establir aquest complement, ja que les carreres professionals de les dones i, per tant, les seves pensions de jubilació s'han vist històricament perjudicades per la cura de

Continuar llegint...