Assessorament fiscal i legal

Medpatrimonia, com a societat fruit de l'acord entre el Grup Med i Grup Andbank, compta amb el suport d'aquestes entitats per proporcionar als seus clients un servei òptim d'assessorament fiscal i legal pel que fa als diferents aspectes que afecten al patrimoni:

  • Aspectes sobre societats.
  • Aspectes sobre successions.
  • Qualsevol altre qüestió de caràcter civil, mercantil o laboral.

Informa-te'n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat del Grup Med

estratègia d

L’estratègia d’inversió orientada a valor: un altre cas d’èxit

22 set. 2023

Com tota inversió, l'objectiu és obtenir una rendibilitat i, per això, hi ha diverses estratègies. En el cas de la inversió en valor (value investing), es fonamenta a invertir en actius de qualitat comprats a un preu per sota del valor real. T'expliquem com MyInvestor Value ha aconseguit batre els índexs de referència.

Continuar llegint...
Donacions 2

Què és i com funciona la donació de diners o immobles

Mediconsulting- 24 set. 2023

La donació és el lliurament de béns d’una persona a una altra de manera lliure i desinteressada i és una alternativa cada cop més habitual a les herències. La donació, però, està subjecta a l'impost sobre successions i donacions, que té diversos tipus impositius. Què és i com funciona la donació de diners i immobles?

Continuar llegint...
consells per estalviar després de les vacances

Com estalviar després de vacances

Med1- 22 set. 2023

Un cop les vacances arriben al final, és moment de marcar nous objectius i noves fites. Però més enllà de tornar a les rutines esportives o millorar en idiomes, continuar estalviant diners o començar a fer-ho amb petites aportacions periòdiques i sistemàtiques és un dels objectius més importants i que de vegades no es té massa en compte.

Continuar llegint...