Assessorament sobre el patrimoni

S'ofereix l'accés a l'assessorament sobre el patrimoni que el client disposa en qualsevol entitat:

  • Permetent la diversificació de les inversions del client en diferents entitats dipositàries.
  • Buscant alinear les necessitats i el perfil financer del client (rendibilitat -  risc) amb els productes que s'ofereixen des d'altres entitats financeres.

 

L'assessorament es presta en règim d'arquitectura oberta, incloent la recomanació sobre els productes de les gestores més prestigioses a nivell mundial.

Informa-te'n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat del Grup Med

Renda fixa o variable. On invertir en temps d’incògnita?

Renda fixa o variable. On invertir en temps d’incògnita?

22 nov. 2023

A l’hora d’invertir, una de les primeres decisions que es prenen és escollir entre destinar el patrimoni a la renda fixa o a la renda variable. Ambdues són tipologies d’inversions que compten amb les seves característiques pròpies i, per aquesta mateixa raó, estan destinades a diferents perfils d’inversor. T’expliquem quines són les principals diferències entre renda fixa i renda variable i quina

Continuar llegint...
HISENDA RETORNAT RENDA 2

Hisenda encara no t’ha retornat la renda?

Mediconsulting- 23 nov. 2023

Una situació habitual que pots viure com a contribuent: vas fer la declaració de la renda, vas obtenir un resultat negatiu, és a dir, que et va sortir a tornar, i la vas presentar en el termini corresponent. I, no obstant, a hores d'ara, Hisenda encara no t'ha pagat. És un error? T'has de preocupar? Hi ha alguna gestió pendent? La resposta és molt senzilla i t'ho expliquem en aquest article.

Continuar llegint...
Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse

Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse

Medicorasse- 22 nov. 2023

Contractar una assegurança de salut per complementar els serveis de la sanitat pública és una tasca que pot portar associada la gestió afegida de comparar les tarifes i cobertures que ofereixen les diverses companyies per trobar la que s’adapta a les teves necessitats. Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse i estalviaràs temps i gestions.

Continuar llegint...