Assessorament sobre el patrimoni

S'ofereix l'accés a l'assessorament sobre el patrimoni que el client disposa en qualsevol entitat:

  • Permetent la diversificació de les inversions del client en diferents entitats dipositàries.
  • Buscant alinear les necessitats i el perfil financer del client (rendibilitat -  risc) amb els productes que s'ofereixen des d'altres entitats financeres.

 

L'assessorament es presta en règim d'arquitectura oberta, incloent la recomanació sobre els productes de les gestores més prestigioses a nivell mundial.

Informa-te'n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat del Grup Med

Estratègies d

Estratègies d'inversió en temps de volatilitat

18 abr. 2024

La volatilitat del mercat pot ser desconcertant i desafiant, però també pot oferir oportunitats. A continuació, explorem algunes estratègies clau que pots fer servir com a inversor per gestionar i capitalitzar millor la volatilitat del mercat.

Continuar llegint...
CINC AVANTATGES DE COMPRAR O VENDRE EL TEU HABITATGE A TRAVÉS D’UN AGENT IMMOBILIARI

Cinc avantatges de comprar o vendre el teu habitatge a través d'un agent immobiliari

Medilloguem- 16 maig 2024

Comprar o vendre un habitatge és una decisió transcendental que és convenient no afrontar en solitari. Una agència immobiliària aporta a la compravenda d’un immoble l’assessorament dels seus professionals, l’acompanyament durant tot el procés i la resolució de qualsevol dubte que pugui anar sorgint. Quins són els cinc avantatges de comprar o vendre el teu habitatge a través d’un agent immobiliari?

Continuar llegint...
Com aconseguir una planificació financera efectiva

Com aconseguir una planificació financera efectiva

Med1- 7 maig 2024

La planificació financera és fonamental per gestionar adequadament les finances al llarg de la vida ja que et permet anticipar possibles adversitats així com protegir el teu patrimoni. A continuació t’expliquem com aconseguir una planificació financera efectiva.

Continuar llegint...