Qui som Medpatrimonia

Valors

Sigui quin sigui el perfil determinat pel client, un dels nostres valors afegits principals és l'accés als esquemes de l'anomenada “arquitectura oberta”, és a dir, a poder diversificar les inversions del client en diferents proveïdors, sempre amb l'objectiu de garantir els seus interessos.

L'acord entre Grup Med i Grup Andbank persegueix els següents valors:

Preservació del patrimoni

La preservació del patrimoni es basa en el coneixement del client a través de diferents eines per determinar-ne el perfil de risc.  La finalitat és assolir un rendiment òptim en funció d'aquest perfil perseguint tant la rendibilitat financera com la fiscal. Per això és cabdal poder accedir a una àmplia gamma de productes que cobreixi les necessitats de qualsevol tipus de client, seleccionant productes proveïts per grups financers de l'entorn nacional i internacional amb les millors garanties.

Servei personalitzat de qualitat

El servei personalitzat de qualitat és lliurat a través d'assessors financers que tenen un reduït nombre de clients assignats per tal de realitzar un seguiment acurat de les seves posicions. Aquests assessors tenen un ampli coneixement sobre tots els aspectes relacionats amb el patrimoni(consell fiscal, societari, sobre successions, immobiliari...) i disposen d'un gran nivell de formació i àmplia experiència en gestió patrimonial.

Assessorament Global

L'assessorament global fa referència al consell sobre el patrimoni que el client disposa en qualsevol entitat, sense necessitat de transferir-ne els diners o els actius.

 

Des de Medpatrimonia desenvolupem aquests valors alhora que conservem els valors propis del Grup Med, tan pel coneixement de les necessitats del col·lectiu, per la professionalitat i la confiança, com per la solvència bancària i l'experiència en la gestió de patrimonis del Grup Andbank.

 

Informa-te'n ara gratuïtament i sense cap compromís