Què és i quins avantatges té l'arquitectura oberta d'inversió?

Medpatrimonia

23 juny 2021

En el sector financer es coneix com a arquitectura oberta a la llibertat que ofereix una entitat als seus clients entre una àmplia gamma de productes d'inversió, ja siguin propis o aliens, nacionals o Internacionals. I es caracteritza perquè el client té la total llibertat de triar un producte o un altre, evitant el conflicte d'interès que apareix quan l’entitat només vol vendre el seu propi producte.

Aquest model d'inversió sorgeix de la necessitat de les entitats d'oferir els millors productes i el millor servei als seus clients els qui, sens dubte, obtenen molts avantatges:

- Inversions personalitzades

És l'essència de l'arquitectura oberta i permet que cada client triï on vol invertir sobre la base de les seves prioritats d'inversió, el seu objectiu i el perfil de risc.

- Accés a Inversions globals i millors productes

El client té accés a productes d'estalvi i inversió de qualsevol part del món, de qualsevol sector podent invertir en els millors productes de cada categoria.

- Inversions més segures:

Davant l'àmplia oferta de productes d'inversió que ofereix l'arquitectura oberta, major possibilitat de diversificar la inversió i d'adaptar-la no sols al perfil de risc sinó també a la situació de l'entorn econòmic.

I quin valor afegit ofereix Medpatrimonia?

Des de Medpatrimonia, com a agents d’Andbank España, t'acompanyem en el procés d'inversió: analitzem, seleccionem i monitorem plans de pensions i fons d'inversió nacionals i internacionals construint un catàleg amb els millors i, posteriorment, estudiem 4 aspectes en la selecció dels productes d'estalvi i inversió:

  • L'equip gestor.
  • El procés d'inversió: estudi de l'estratègia del pla.
  • Rendiment: Anàlisi del perfil rendibilitat/risc.
  • Cost total del producte (TER): Anàlisi de les comissions i despeses.

A través de Medpatrimonia accediràs a més de 6.000 fons d'inversió de 200 gestores internacionals i més de 100 plans de pensions de 17 gestores diferents. Estem a la teva disposició per a analitzar la teva cartera de fons d'inversió o plans de pensions.

Si vols més informació, emplena aquest formulari i un assessor de Medpatrimonia et donarà resposta.

 

Aquest és un text divulgatiu i d'actualitat sobre la inversió i el servei de gestió de carteres. No es promociona ni es fa publicitat de cap producte financer en concret, i, en tot cas, cal advertir, segons mana el Banc d'Espanya i la CNMV, que la rendibilitat de les inversions està sempre subjecta a les fluctuacions de mercat, que les rendibilitats passades no condicionen ni preveuen drets en el futur, així com que la rendibilitat de determinats productes pot ser nul·la o, en el pitjor dels casos, negativa.

MEDIPATRIMONIA INVEST, S.L. és Agent bancari de ANDBANK ESPAÑA, S. a. Dades identificatives: NIF B64963978. Domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Registre Mercantil de Barcelona, volum 40.955, foli 16, fulla B-373.894, inscripció 1a.