Gestió Value completa el ventall de solucions d'inversió innovadores i pioneres

Medpatrimonia

21 maig 2021

El model de gestió value té com a objectiu l'obtenció de rendibilitats satisfactòries i consistents al llarg del temps. Per aconseguir-ho, Gestió Value, el fons d’inversió d’Andbank comercialitzat per Medpatrimonia, inverteix en companyies infravalorades pel mercat i que tenen un alt potencial de revaloració. Un fons dirigit a aquells inversors que busquen el creixement del seu capital en un horitzó de llarg termini, ja que no només es tracta d'invertir en companyies que cotitzen per sota del seu valor real, sinó d'esperar el temps necessari perquè gran part de aquest valor sigui realitzat.

L'estil Value i la seva filosofia d'inversió, li afegeix avantatges addicionals a la seva estratègia, ja que li permet combinar la potència de la inversió value amb la diversificació que ofereixen els mercats globals per a crear oportunitats atractives i localitzar empreses amb un alt potencial de revaloració en el llarg termini, a través dels fons que componen la cartera de Gestió Value FI.

El fons Gestión Value és un fons que combina l'estratègia dels grans gestors value a Espanya: AZ Valor, Bestinver, Magallanes, Cobas i altres gestors de prestigi, i la inversió directa en accions de la companyia Berkshire Hathaway del mític inversor del value Warren Buffet. Així mateix, es van incorporar els fons de Cobas (Selecció i Ibèria) una vegada van adquirir el volum i track rècord oportuns. D'altra banda, el caràcter global d'aquest fons d'inversió permet localitzar oportunitats d'inversió en qualsevol sector i mercat, tant nacional com internacional.

 

Per què és recomanable invertir en Gestió Value?

  • És un fons d’inversió únic que inverteix en fons d’inversió de les principals gestores: azValor Internacional FI, Bestinver Internacional FI, Cobas Selección FI i Magallanes European Equity P FI.
  • Avantatges fiscals propis dels fons d'inversió.
  • No requereix una inversió mínima.
  • Reunió del talent més reconegut a cada moment en un únic fons
  • Economies d'escala invertint en classes institucionals de gestors estrella
  • Reporting integrat mensual de la cartera agrupada
  • Rebalanceig intern del pes de cada fons sense comissió de reemborsament ni peatge fiscal per a persones jurídiques
  • Classe institucional amb inversió d'1 milió de Eur. amb mínim a mantenir de 750.000 Eur. amb comissió de gestió de 0,50%

 

Des de l'anunci de les vacunes en 2020 després de la crisi de la Covid-19, Gestió Value ha desplegat tot el seu potencial i les rendibilitats recollides pels seus diferents subjacents han demostrat que la tesi d'inversió era encertada i només es necessitava un catalitzador per a materialitzar-lo.

 

 

 

 

Font: Andbank España

 

El fons Gestió Value, el fons d’inversió d’Andbank comercialitzat per Medpatrimonia, va rebre el premi al millor fons de fons en 2018 concedit per la comunitat de Rankia, el prestigiós portal financer online. 

 

Per obtenir més informació sense cap compromís sobre el fons Gestión Value, pots trucar al telèfon 93 567 88 51 o enviar el següent formulari de contacte i un assessor especialitzat de Medpatrimonia contactarà amb tu.

 

Avís legal: El valor de tota inversió està subjecte a fluctuacions de mercat, sense que costos o rendibilitats passades condicionin o generin drets en el futur, podent la rendibilitat arribar a ser nul·la o negativa.

* INFO LEGAL proporcionada per ANDBANK ESPAÑA, S.A.: El Fons Gestión Value, FI és un fons de fons, inscrit en el Registre de CNMV amb el número 5115. El Fons és gestionat per Andbank Wealth Management, SGIIC, S.A.U. L’entitat dipositària és Inversis Banco S.A. El contingut d’aquest anunci és informatiu i no constitueix sol·licitud o recomanació de subscripció de participacions de Gestión Value, FI. L’adquisició de participacions per l’inversor haurà d’efectuar-se de conformitat amb el seu Fullet Informatiu, document amb les Dades Fonamentals per a l’Inversor, així com la fitxa del fons i altra documentació en vigor que està disponible de manera gratuïta en Andbank Wealth Management, SGIIC, S.A.U., en la CNMV, en les oficines del seu distribuïdor Andbank España, S.A.U., entitat financera registrada en Banc d’Espanya amb el número 1544 i en www.andbank.es. Les participacions de Gestión Value, FI no poden oferir-se, vendre’s ni lliurar-se als Estats Units. Riscos específics del fons: el Fons inverteix una part significativa de la cartera en renda variable, amb un risc de divisa elevat i exposició a emergents. La inversió en aquest Fons pot comportar, entre altres, un risc del mercat de renda variable, de tipus d’interès, de tipus de canvi, d’inversió en països emergents, així com de concentració geogràfica o sectorial i de liquiditat.

Medipatrimonia Invest, SL (*) ("Medpatrimonia") intervé en la comercialització, com Agent Financer d'Andbank Espanya, SA (**).

(*) Medipatrimonia Invest S.L. B64963978. Registre Mercantil de Barcelona, volum 40.955, foli 16, full B-373.894, inscripció 1ª. (**) Andbank Espanya, S.A. - Passeig de la Castellana, 55, 3a planta - 28046 Madrid. Espanya. C.I.F. A-86.701.711 - R. M. de Madrid T. 31.181, F. 115, S. 8a, H. M-561.28, Insc. 1ª - Registre de Bancs i Banquers de Banc d'Espanya, nombre 1.544.