Gestió Best amplia la seva gamma de gestores internacionals

Medpatrimonia

15 març 2019

L’objectiu de les inversions és aconseguir rendibilitats òptimes i, per aconseguir-ho, hem de seguir una estratègia i tenir informació per prendre decisions d'inversió contínuament. Medpatrimonia, en la seva qualitat d’agent financer d’Andbank España, S.A,  et presenta Gestió Best, un servei que et permet triar l’estil de gestió i l’estratègia de 5 de les gestores més importants del món: Carmignac, JP Morgan, Morgan Stanley, Blackrock i M&G.

 

El nou esquema d’inversió suma dos nous acords amb les gestores Blackrock i M&G

La nova filosofia d’inversió Gestió Best, a través del qual cinc de les millors gestores internacionals aporten la seva anàlisi i estratègia per a aconseguir la millor rendibilitat en un escenari de volatilitat controlada i limitada al 10%, amplia la seva gamma amb la incorporació de dues gestores més: Blackrock i M&G. Aquests dos nous acords se sumen als que ja es tenen amb les gestores més importants a nivell internacional: Carmignac, JP Morgan, Morgan Stanley, M&G i Blackrock. L’objectiu és proporcionar al client l'accés directe a l'estratègia de gestores independents, amb una particular visió dels mercats, personalitat pròpia a l'hora d'invertir i una gamma de fons àmplia i capdavanters equips de multigestió.

M&G és una gestora amb una àmplia experiència i tradició en la gestió d’actius financers, destaca especialment en la flexibilitat aplicada a la gestió. Són molt coneguts en la indústria els productes d’asset allocation flexible i la seva gamma de productes de renda fixa. Per la seva part, Blackrock és una de les empreses líders a nivell global en gestió d’inversions i serveis d’assessorament dirigit tant a clients minoristes com institucionals. És una empresa especialista a implementar tant estratègies actives en fons d’inversió com estratègies passives a través d’ETF’s i fons indiciats.

Gestió Best és un nou esquema d’inversió amb què podràs triar lliurement els estils de gestió, l’anàlisi de mercat i la visió d'altres entitats. Un servei que suposa un nou pas en l'arquitectura oberta i que ha estat dissenyat per a aquells que busquen una gestió activa de les seves inversions i que volen accedir a les estratègia de les més importants gestores a nivell mundial, que compten amb una àmplia gamma de fons i potents equips de gestió. 

 

Evolució Fons Best

Avantatges

  • El teu patrimoni sempre invertit de la millor manera.
  • Ajustos automàtics de la cartera de fons sense necessitat de cursar ordres.
  • Possibilitat de triar l'entitat que més t’agradi a cada moment i, si no quedes satisfet, pots modificar les  preferències.
  • Diversifica fàcilment per estratègia combinant diferents estils de gestió.
  • Accedeix sempre a les classes amb el menor cost de cada fons, la qual cosa es tradueix directament en major rendibilitat.
  • Sense peatge fiscal dins del mateix estil de gestió, fins i tot per a persones jurídiques.
  • Sense suportar IVA.
  • Informe mensual de rendibilitat i evolució de la cartera, per fer un seguiment exhaustiu.

 

Si vols més informació sense cap compromís sobre Gestió Best, pots enviar el següent formulari de contacte i un assessor especialitzat de Medpatrimonia et contactarà.