Neix un model d'inversió revolucionari: ESG

ESG, model d'inversió

5 febr. 2019

ESG és el primer model d'inversió que busca un rendiment no només financer sinó també social, ja que inclou factors mediambientals, socials i de govern corporatiu en la presa de decisions d'inversió. Medpatrimonia, de la mà d'Andbank Espanya, t'apropa a aquest model revolucionari. Coneix les seves possibilitats aquí.

 

Per què el model d'inversió ESG és revolucionari?

El model d'inversió ESG és una forma de gestionar en base a criteris socials i responsables. D'aquesta manera, la seva filosofia d'inversió es basa en tenir en compte factors mediambientals, socials i de govern corporatiu en la presa de decisions d'inversió. Això permet, d'una banda, gestionar millor el risc i, de l'altra, generar rendibilitats sostenibles en el llarg termini, no només financeres sinó també socials, i d’aquesta manera tothom hi guanya.

 

Com puc invertir en ESG?

Medpatrimonia, a través d'Andbank Espanya, comercialitza el Fons de Sigma Global Sustainable Impact (GSI), un fons multiactiu de distribució flexible que reparteix un pes màxim del 75% en renda variable i un 25% en renda fixa.

 

On inverteix el GSI?

La política d'inversió del fons GSI se centra a invertir en les companyies líders en sostenibilitat (o aquelles que treballen per ser-ho) ja sigui de manera directa o indirecta, basada en dos criteris fonamentals:

"Best in class": Inverteix en les companyies líders en sostenibilitat que millor valoració ESG tinguin o estiguin en procés de tenir-la.

Impacte: Fons temàtics, ETFS i bons verds que inverteixin en projectes orientats a la sostenibilitat.

Per tant, la cartera del fons GSI està formada únicament per aquelles companyies que millor compleixen els criteris ESG.

A més, Andbank col·labora cedint un 0,15% de la comissió de gestió del fons GSI i el 100% de la seva comissió d'èxit a la Fundació CRIS contra el càncer per al foment i el finançament de projectes d'investigació per al tractament i cura del càncer.

 

Per obtenir més informació sense cap compromís sobre el model d'inversió ESG, pots trucar al telèfon 93 567 88 51 o enviar el següent formulari de contacte i un assessor especialitzat de Medpatrimonia contactarà amb tu.