Gestión Value, premiat al 2018 com el millor fons de fons

Medpatrimonia

10 abr. 2019

El fons Gestió Value, el fons d’inversió d’Andbank comercialitzat per Medpatrimonia, ha rebut el premi al millor fons de fons en 2018 concedit per la comunitat de Rankia, el prestigiós portal financer online. Coneix per què ha estat reconegut el fon Gestió Value.

El fons Gestión Value és un fons que combina l'estratègia dels grans gestors value a Espanya: AZ Valor, Bestinver, Magallanes, Cobas i altres gestors de prestigi, i la inversió directa en accions de la companyia Berkshire Hathaway del mític inversor del value Warren Bufet. 

El model de gestió value basa la seva estratègia en invertir en companyies que, per circumstàncies, estan infravalorades pel mercat i que, per tant, tenen un ampli marge de revalorització.

Per tant, el Fons Gestió Value és un fons dirigit a aquells inversors que busquen el creixement del seu capital en un horitzó de llarg termini, ja que no només es tracta d'invertir en companyies que cotitzen per sota del seu valor real, sinó d'esperar el temps necessari perquè gran part de aquest valor sigui realitzat.

Per obtenir més informació sense cap compromís sobre el fons Gestión Value, pots trucar al telèfon 93 567 88 51 o enviar el següent formulari de contacte i un assessor especialitzat de Medpatrimonia contactarà amb tu.