Com invertir en temps de pandèmia

Medpatrimonia

4 juny 2020

En temps de grans vaivens en els mercats, la gestió activa és la millor opció amb el suport d'un equip professional que sàpiga eludir el risc i navegar entre la incertesa.

Mantenir la calma en temps de coronavirus no és una tasca fàcil i la por de perdre diners és una reacció natural. Però les possibilitats són aquí, i en moments com aquest, la serenitat i la fermesa juguen un paper clau que es pot traduir en sòlides vies d'inversió a llarg termini. Almenys, així ho han demostrat les dades en crisis anteriors.

Des que va començar la crisi, a Medpatrimonia hem sabut utilitzar les nostres eines per ser el més flexibles  possible, i centrar-nos  en la cerca d'inversions rendibles a llarg termini que, en alguns casos, s'han fet més atractives a causa de les fortes variacions dels mercats.

Seguim compromesos amb millorar la rendibilitat de tots els nostres clients. Per això, la nostra màxima prioritat  és l'eficiència de les nostres carteres i és per això que en preocupem de:

Maximitzar la diversificació:

Tant en tipus d’actius, com de sector empresarial, com de mercats o divisa són elements a tenir en compte en la diversificació. En funció del mercat, les tendències, les previsions de futur i l’horitzó dels objectius haurem de prendre les decisions.

Maximitzar la personalització:

Els nostres assessors especialitzats, ens permeten ajustar la cartera al màxim als objectius financers del client i, d'altra banda, els nostres diferents plans i temàtiques ens permet adaptar-nos a l'estil d'inversió.

El control del risc divisa:

Constantment analitzem i comparem els riscos i els millors fons  que ens assegurin que les nostres carteres estan formades pels millors a cada moment.

La incertesa que la pandèmia està provocant  fa que s’estigui constantment especulant sobre el temps que necessitarà l’economia per a refer-se i,  per això, molts inversors han pres decisions d’inversió precipitades que són les que hem de valorar amb objectivitat. És molt important no espantar-se per la volatilitat dels mercats i tenir clar quin és el nostre perfil i capacitat per assumir el risc.

La diversificació, tant de les accions com dels productes o els gestors en qui confiem o deleguem les inversions, són  un punt clau. Hem de tenir clar l’horitzó temporal d’aquestes, deixar en mans de gestors professionals l’anàlisi del dia a dia i intentar no assumir riscos amb els diners que necessitarem en molt curt termini. 

Invertir suposa una relació directe amb el llarg termini, amb un horitzó temporal mitjà o llarg, i, si el nostre horitzó és curt i els nostres productes tenen risc, en comptes d’invertir estarem especulant amb una gran probabilitat de que no surti bé.

Per tal de guiar-vos, assessorar-vos i ajudar-vos a prendre totes aquestes decisions amb el millor resultat possible, podeu posar-vos en contacte  amb el nostre equip d’assessors de Medpatrimonia a través d’aquest formulari.

 

Medipatrimonia Invest S.L. B64963978. Registre Mercantil de Barcelona, volum 40.955, foli 16, full B-373.894, inscripció 1ª. **Andbank España, S.A.U. – Paseo de la Castellana, 55, 3ª planta - 28046 Madrid. España. C.I.F. A-86.701.711 – R. M. de Madrid T. 31.181, F. 115, S. 8ª, H. M-561.28, Insc. 1ª - Registro de Bancos y Banqueros del Banco de España, número 1.544.

 

Aquesta nota no és cap publicitat o recomanació de productes i serveis financers o d’inversió. Abans de prendre cap decisió d’inversió ha de consultar la documentació oficial (p.ex. fulletons dels vehicles d’inversió, nota-resum d’ofertes públiques, etc…), i sol·licitar informació a les entitats financeres.