Actuacions davant el Coronavirus

Medpatrimonia

18 març 2020

En moments de dificultat i incertesa com aquests, el més important és la seguretat i el benestar dels nostres clients. Per aquest motiu, a Medpatrimonia disposem d’un pla de manteniment del servei per actuar amb efectivitat i agilitat segons les necessitats del moment.

El nostre equip de treball està equipat amb les eines necessàries per treballar a distància, de manera que puguem donar el mateix nivell de servei als nostres clients sense necessitat de desplaçaments.

Hem reforçat els nostres canals de comunicació habituals:

  • E-mail: per a consultes generals medpatrimonia@med.es o a través del seu assessor.
  • Atenció telefònica, al telèfon 93 567 88 51de dilluns a divendres de 9 h a 14.30 h.
  • Cita prèvia, pot sol·licitar una visita presencial a través del seu assessor. En aquest cas, l'atendrem a la nostra oficina de dilluns a divendres de 9 h a 14.30 h. 

Apliquem les mesures de prevenció i higiene recomanades per l’Organització Mundial de la Salut a les visites presencials.

A Medpatrimonia estem pendents de l’actualitat i de les recomanacions que es facin des de les entitats pertinents, i us comunicarem qualsevol acció que implantem per tal que els nostres clients puguin continuar rebent els nostres serveis amb la mateixa qualitat i eficiència habitual.

 

Direcció de Medpatrimonia