Coneix de primera mà les perspectives de l'economia i dels mercats financers i no et perdis la presentació del fons Merchfondo

Conferència 3 de juny

2 maig 2019

El pròxim 3 de juny, Medpatrimonia organitza un doble acte: d’una banda, una conferència amb María Ángeles Fernández, qui revisarà el context actual de l'economia i la perspectiva per al que queda de 2019; de l’altra, la presentació del fons d’inversió Merchfondo.

No t’ho perdis i reserva ja la teva plaça.

El pròxim dilluns 3 de juny, Medpatrimonia organitza un doble acte a la sala d’actes del Col·legi de Metges de Barcelona:

A les 18 hores, el Sr. José M. Aymamí, de Merchbanc, ens presentarà el fons d’inversió Merchfondo, un fons global que inverteix en renda fixa i variable en qualsevol mercat del món. Els seus resultats al 2019 són molt positius, i han aconseguit un increment de la rendibilitat del 36,59% a 15 de maig. Quant als darrers 10 anys, la rendibilitat anualitzada és del 17,27%*

I a les 19 hores, la Sra. María Ángeles Fernández, Cap d’Àrea d’Estudis i Anàlisis de Mercats del Grup Andbank, parlarà de la previsió econòmica i evolució dels mercats per a la resta de l’any: l’impacte dels resultats electorals, les conseqüències econòmiques del brexit i escenaris de negociació amb la UE, la volatilitat dels mercats als països emergents i de com posicionar les carteres pel segon semestres.

 

Les places són limitades. Reserva la teva omplint aquest formulari.

 

*Font: Morningstar. Recordem que rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures.