El model de gestió d’inversió “value”: què és i per què és una bona opció?

Medpatrimonia

17 jul. 2018

El model de gestió value té com a objectiu l'obtenció de rendibilitats satisfactòries i consistents al llarg del temps. Per aconseguir-ho, Gestió Value, el fons d’inversió d’Andbank comercialitzat per Medpatrimonia, inverteix en companyies infravalorades pel mercat i que tenen un alt potencial de revaloració.Un fons dirigit a aquells inversors que busquen el creixement del seu capital en un horitzó de llarg termini, ja que no només es tracta d'invertir en companyies que cotitzen per sota del seu valor real, sinó d'esperar el temps necessari perquè gran part de aquest valor sigui realitzat.

 
Per què és recomanable invertir en Gestió Value?
  • Ens trobem en un escenati de tipus d'interès negatius, amb un entorn polític inestable i grans rotacions sectorials que deriven en un mercat complex. En aquesta situació, un enfocament de gestió value pot ser diferencial en l'estratègia de la teva cartera d'inversió.
  • És un fons d’inversió únic que inverteix en fons d’inversió de les principals gestores: azValor Internacional FI, Bestinver Internacional FI, Cobas Selección FI i Magallanes European Equity P FI.
  • Avantatges fiscals propis dels fons d'inversió.
  • No requereix una inversió mínima.
  • Les rendibilitats acumulades des del seu llançament mostren els excel·lents resultats: un 7,2 %*.

 

Per obtenir més informació sense cap compromís sobre el fons Gestió Value, pots trucar al telèfon 93 567 88 51 o enviar el següent formulari de contacto i un assessor especialitzat de Medpatrimonia contactarà amb tu.

 
*Rendibilitat des del seu inici el 27 de gener de 2017 fins a l'1 de juliol de 2018.