Descobreix “Gestió Best”, una filosofia innovadora d’inversió

L’objectiu de les inversions és aconseguir rendibilitats òptimes i, per aconseguir-ho, hem de seguir una estratègia i tenir informació per prendre decisions d'inversió contínuament.

17 set. 2018
A través de Gestió Best et proporcionem l'accés directe a l'estratègia de gestió de cases independents, amb una particular visió dels mercats, personalitat pròpia a l'hora d'invertir i una gamma de fons àmplia i capdavanters equips de multigestió. Es tracta d’un nou esquema d’inversió amb que podràs triar lliurement els estils de gestió, l’anàlisi de mercat i la visió d'altres entitats. Un producte que suposa un nou pas en l'arquitectura oberta i que ha estat dissenyat per a aquells que busquen una gestió activa de les seves inversions i que volen accedir a les estratègia de cinc de les més importants gestores a nivell mundial, que compten amb una àmplia gamma de fons i potents equips de gestió. En l'actualitat, es mantenen acords amb Carmignac, JP Morgan, Morgan Stanley, Blackrock i M&G, gestores d’alt nivell internacional que aporten la seva anàlisi i estratègia per aconseguir la millor rendibilitat, en un escenari de volatilitat controlada i limitada al 10%
 
Evolució Fons Best
 
Font Andbank Espanya S.A. Rendibilitats passades no indiquen ni pressuposen rendibilitats futures. 
 
Avantatges
  • El teu patrimoni sempre invertit de la millor manera.
  • Ajustos automàtics de la cartera de fons sense necessitat de cursar ordres.
  • Possibilitat de triar l'entitat que més t’agradi a cada moment i, si no quedes satisfet, pots modificar les preferències.
  • Diversifica fàcilment per estratègia combinant diferents estils de gestió.
  • Accedeix sempre a les classes més barates de cada fons, la qual cosa es tradueix directament en major rendibilitat.
  • Sense peatge fiscal dins del mateix estil de gestió, fins i tot per a persones jurídiques.
  • Sense suportar IVA.
  • Informe mensual de rendibilitat i evolució de la cartera, per fer un seguiment exhaustiu.

 

Si vols més informació sense cap compromís sobre Gestió Best, pots trucar al telèfon 93 567 88 51 o enviar el següent formulari de contacte i un assessor especialitzat de Medpatrimonia et contactarà.