Actualitat

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Merchfondo- fondo inversión – Medpatrimonia

Descobreix Merchfondo, el fons que bat rècords

9 jul. 2019

Una any després de l'adquisició de Merchbanc per part d'Andbank, el seu fons estrella, Merchfondo, segueix batent rècords. Des de Medpatrimonia, t'expliquem com ho fan.

Continuar llegint...
gestión patrimonio familiar Med1 Grup Med Corporatiu

Com preparar-se per rebre un patrimoni familiar. Consells per a una bona gestió

1 jul. 2019

Hi ha persones que saben que en algun moment de la seva vida, rebran un patrimoni familiar i necessitaran conèixer les claus per a fer-se’n càrrec d'una forma responsable i productiva.

Continuar llegint...
Perspectives de l’economia i dels mercats

Coneix les perspectives de l’economia i dels mercats financers que ens va donar María Ángeles Fernández

7 juny 2019

El passat 3 de juny, Medpatrimonia va organitzar una conferència en la qual María Ángeles Fernández ens va parlar sobre les perspectives de l’economia i els mercats financers. Descobreix què va comentar.

Continuar llegint...
Què són i com funcionen les SICAV

Què són i com funcionen les SICAV

23 maig 2019

Les SICAV o Societat d'Inversió de Capital Variable són una modalitat d'inversió col·lectiva (IIC) constituïda en forma de societat anònima destinada a estalviadors amb alt patrimoni que inverteixen en diferents actius financers i diversifiquen la seva cartera.

Continuar llegint...
Què és i com es mesura la rendibilitat

Què és i com es mesura la rendibilitat

6 maig 2019

Quan invertim els nostres diners, busquem obtenir rendibilitat. Però com es calcula i com es mesura? com podem comparar entre els resultats que ens ofereixen els diferents productes?

Continuar llegint...
Coneix les perspectives de l

Coneix de primera mà les perspectives de l'economia i dels mercats financers i no et perdis la presentació del fons Merchfondo

2 maig 2019

El pròxim 3 de juny, Medpatrimonia organitza un doble acte: d’una banda, una conferència amb María Ángeles Fernández, qui revisarà el context actual de l'economia i la perspectiva...

Continuar llegint...