Actualitat Medpatrimonia

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Què és l’estagflació i com podem fer per fer-li front

Què és l’estagflació i com podem fer per fer-li front

23 juny 2022

La inflació suposa que els teus diners valen menys i tens menys capacitat adquisitiva, però si a aquesta inflació imparable s'uneix, a més, l'estancament econòmic, es produeix l'estagflació. Com afecta al consumidor en el seu dia a dia? Hi ha alguna manera de fer-li front?

Continuar llegint...
Què és la gestió discrecional de carteres?

Què és la gestió discrecional de carteres?

19 maig 2022

La gestió del patrimoni és una tasca exigent que té un nivell de responsabilitat molt elevat. A través del servei de gestió discrecional de carteres pots deixar en mans de gestors i analistes especialitzats la teva estratègia i decisions d'inversió.

Continuar llegint...
Proposta d

Proposta d'inversió en temps d'inflació

26 abr. 2022

En temps de major inflació i de menor creixement, poden ser moments crítics per a uns inversors i, per a uns altres, temps d'oportunitats. Des de Medpatrimonia, centrem l'estratègia a minimitzar l'impacte en la renda fixa i en l'aprofitament d'estils/sectors en renda variable.

Continuar llegint...
consells inversio

7 consells d'inversió en temps de volatilitat

28 març 2022

Les cotitzacions borsàries no són lineals, pugen i baixen en el temps i, en èpoques de gran volatilitat, ens causen incertesa i tensió. T'oferim una sèrie de consells pràctics per evitar que aquestes sensacions et portin a prendre decisions precipitades i equivocades.

Continuar llegint...
Què és la gestió activa a fons d

Què és la gestió activa de fons d'inversió?

23 febr. 2022

A l'hora d'invertir hem de tenir en compte la situació del mercat, el nostre perfil d'inversió, així com els objectius per dur a terme una estratègia o una altra. Us expliquem els avantatges que té la gestió activa de fons d'inversió.

Continuar llegint...
Previsions econòmiques

Previsions econòmiques i dels mercats financers per al 2022

22 des. 2021

Amb l’arribada de la recta final de l'any, la gran incògnita és com evolucionarà l’economia i respondran els mercats financers. Des de Medpatrimonia presentem la visió corporativa d’Andbank Espanya per al 2022.

Continuar llegint...