Actualitat Medpatrimonia

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Previsions econòmiques

Previsions econòmiques i dels mercats financers per al 2022

22 des. 2021

Amb l’arribada de la recta final de l'any, la gran incògnita és com evolucionarà l’economia i respondran els mercats financers. Des de Medpatrimonia presentem la visió corporativa d’Andbank Espanya per al 2022.

Continuar llegint...
Anàlisi i visió de mercats a finals d’any 2021

Anàlisi i visió de mercats a finals d’any 2021

29 nov. 2021

Una de les preguntes més freqüents per aquestes dates és: Com acabaran l'any els mercats financers? Tenint en compte que octubre no ha estat el temut mes que molts esperaven, aquest fet obre la possibilitat d'un final d'any tranquil per als mercats.

Continuar llegint...
Gestión Value, el fons de renda variable que inverteix en les millors gestores

Gestión Value, el fons de renda variable que inverteix en les millors gestores

26 oct. 2021

El fons d’inversió d’Andbank comercialitzat per Medpatrimonia està orientat a l’excel·lència. Inverteix en les millors gestores, les quals busquen oportunitats d’inversió en companyies que cotitzen sota el seu valor real i, per tant, amb un alt potencial de rendibilitat a llarg termini.

Continuar llegint...
MERCHFONDO, l

Merchfondo, l'èxit de la gestió activa en el llarg termini

27 jul. 2021

Merchfondo és un fons d’inversió amb una vocació de renda variable global i un horitzó d'inversió de llarg termini que ha demostrat una gran consistència: més d’un 10 % de rendibilitat anualitzada a 3, 5 i 10 anys. Com ho aconsegueix? T’ho expliquem.

Continuar llegint...
arquitectura oberta

Què és i quins avantatges té l'arquitectura oberta d'inversió?

23 juny 2021

Existeixen diferents fórmules i models d'inversió i a Medpatrimonia, com a agent d’Andbank España, et presentem un model amb què podràs triar entre els millors i més variats productes d'estalvi i inversió.

Continuar llegint...
Gestió Value completa el ventall de solucions d

Gestió Value completa el ventall de solucions d'inversió innovadores i pioneres

21 maig 2021

Gestió Value FI és el fons amb enfocament “valor” que compta amb l'experiència dels gestors de referència en aquest estil d'inversió: azValor, Bestinver, Cobas, Magallanes i Berkshire Hathaway. Un reconegut equip gestor integrat en un mateix fons. T’ho expliquem.

Continuar llegint...