Què significa arquitectura oberta en fons d'inversió?

L'arquitectura oberta inclou productes propis i també d’altres entitats, nacionals i internacionals, sense conflicte d'interessos

3 des. 2018

S'entén per arquitectura oberta l'estructura per la qual una entitat financera ofereix als seus clients una important gamma de productes i serveis d'inversió, tant propis com a aliens, del mercat nacional i de l'internacional, sense que es doni a priori preferència d'uns enfront d'uns altres.

 

Raons per les quals l'estalviador es veu beneficiat amb l'arquitectura oberta:

Personalització de l'oferta

El primer pas abans d'invertir és definir el nostre perfil de risc, objectius i necessitats. Els productes d'inversió han d'adequar-se als objectius de l'estalviador, i no a l'inrevés. Això s'aconsegueix tenint un gran espectre d'opcions en el nostre haver, i que ens permetrà triar aquella que sigui la inversió més adequada.

Alt nivell d'adaptació a l'entorn

L'adaptació a l'entorn de mercat és indispensable perquè les inversions obtinguin la rendibilitat esperada. L'univers de fons, extensíssim, permet escollir a cada moment els actius més interessants, tenint en compte a més que un dels avantatges dels fons és la facilitat per traspassar d’un fons a un altre sense impacte fiscal.

La internacionalització com a punt fort

Oferir productes d'un nombre ampli de companyies gestores de fons, que disposen d'equips en diferents països i d'experts en diferents àrees, suposa que l'estalviador es beneficia d'aquest coneixement i de l'accés a diferents mercats.

La rendibilitat és important

A l'hora de realitzar inversions, és important tenir en compte les rendibilitats reals que es poden obtenir en funció del perfil de risc. Hem de vigilar que encara que un fons respongui a les necessitats particulars d'un client, aquest sigui també el millor de la seva categoria.

Orientació al client

El servei financer de qualitat, respon a oferir a cada client el que millor s'adapta a les seves necessitats particulars. Des de Medpatrimonia sabem que és fonamental protegir els interessos dels nostres clients i poder implementar estratègies que els donin un valor afegit al seu patrimoni.

Per obtenir més informació sense cap compromís sobre l’Arquitectura oberta, pots trucar al telèfon 93 567 88 51 o enviar el següent formulari de contacte i un assessor especialitzat de Medpatrimonia et contactarà.