El fons Gestió Value supera els 120 milions d'euros i arriba al 7'5% de rendibilitat des del seu llançament en menys d'un any

Gestió, el fons d'Andbank que va llançar al febrer i que comercialitza Medpatrimonia, continua el seu creixement en volum mes a mes i supera els 120 milions d'euros d'inversió, amb una rendibilitat acumulada des del seu llançament del 7'5% * i Value

24 maig 2018

Es tracta d'un producte únic al mercat que uneix l'estratègia dels grans gestors value espanyols. Entre les principals posicions dels fons destaquen azValor Internacional FI, Bestinver Internacional FI, Cobas Selecció FI, i Magallanes European Equity P FI. A més, inverteix de manera directa un 4% en accions de Berkshire Hathaway, la societat holding dirigida pel mític inversor del value Warren Buffett.

L'èxit del creixement de captació del fons Gestió Value es deu a la seva diversificació i la bona rendibilitat, del 7'5%*, presenta, a més, una sèrie d'avantatges que el fan encara més atractiu:

  • Únic fons amb el qual s'accedeix als fons més reconeguts en l'àmbit nacional i internacional.
  • Avantatges fiscals pròpies dels fons d'inversió.
  • No requereix una inversió mínima.
  • Ajust intern del pes de cada fons sense comissió de reemborsament ni peatge fiscal per a persones jurídiques.


Per obtenir més informació sense cap compromís sobre el fons Gestió Value, pots trucar al telèfon 93 567 88 51 o enviar el següent formulari de contacte i un assessor especialitzat de Medpatrimonia et contactarà.