Gestió Best, una filosofia innovadora d’inversió

Medpatrimonia

22 febr. 2021

Gestió Best és un nou esquema d’inversió amb què podràs triar lliurement els estils de gestió, l’anàlisi de mercat i la visió d'altres entitats. Un servei exclusiu d'Andbank que suposa un nou pas en l'arquitectura oberta i que ha estat dissenyat per a aquells que busquen una gestió activa de les seves inversions i que volen accedir a les estratègia de les més importants gestores a nivell mundial, que compten amb una àmplia gamma de fons i potents equips de gestió com Carmignac, JP Morgan, Morgan Stanley, M&G i Blackrock 

A través de Gestió Best, des de Medptarimonia, com Agents d’Andbank, proporcionem l'accés directe a l'estratègia de gestió de cases independents, amb una particular visió dels mercats, personalitat pròpia a l'hora d'invertir i una gamma de fons àmplia i líders equips de multigestió. Les millors gestores internacionals aporten la seva anàlisi i estratègia per a aconseguir la millor rendibilitat en un escenari de volatilitat controlada i limitada al 10%. 

 

Avantatges de la Gestió Best

  • El teu patrimoni sempre invertit de la millor manera.
  • Ajustos automàtics de la cartera de fons sense necessitat de cursar ordres.
  • Possibilitat de triar l'entitat que més t’agradi a cada moment i, si no quedes satisfet, pots modificar les  preferències.
  • Diversifica fàcilment per estratègia combinant diferents estils de gestió.
  • Accedeix sempre a les classes amb el menor cost de cada fons, la qual cosa es tradueix directament en major rendibilitat.
  • Sense peatge fiscal dins del mateix estil de gestió, fins i tot per a persones jurídiques.
  • Sense suportar IVA.
  • Informe mensual de rendibilitat i evolució de la cartera, per fer un seguiment exhaustiu. 

 

Si vols més informació sense cap compromís sobre Gestió Best, pots enviar el següent formulari de contacte i un assessor especialitzat de Medpatrimonia et contactarà.

Aquest és un text divulgatiu i d’actualitat el servei Gestión Best FI d’Andbank España, S.A.   Pot trobar la informació legal del servei i dels diferents Fons d’Inversió a través de l’enllaç http://www.andbank.es/ca/solucion/gestion-best, i, en tot cas, cal advertir, segons mana el Banc d’Espanya i la CNMV, que la rendibilitat de les inversions està sempre subjecta a les fluctuacions de mercat, que les rendibilitats passades no condicionen ni preveuen drets en el futur, així com que la rendibilitat de determinats productes pot ser nul·la o, en el pitjor dels cassos, negativa.

 

MEDIPATRIMONIA INVEST, S.L. , és Agent bancari de ANDBANK ESPAÑA, S.A. Dades identificatives: NIF B64963978. Domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Registre Mercantil de Barcelona, volum 40.955, foli 16, full B-373.894, inscripció 1ª.